skip to Main Content

DESKUNDIG ADVIES ORGANISEREN, INKOPEN EN BEHEREN VAN CREATIE VORMGEVING
VOOR HET ONDERWIJS EN LOKALE OVERHEDEN

 

ORGANISEREN
Op welke wijze kan uw eigen studio of externe vormgever / fotograaf / communicatiebureau optimaal aansluiten bij de communicatiebehoefte van uw organisatie? Loopt uw contract binnenkort af of moet u aanbesteden?
Overweegt u een outsourcing of juist een insourcing van uw studio en traffic?

INKOPEN EN AANBESTEDEN
Het inkopen van creatieve diensten, onderhoud van de website, communicatie adviezen, brandsoftware en marketingadviezen kent een hoog afbreukrisico voor uw organisatie als er verkeerde keuzes gemaakt worden. Niet alleen de kwaliteit van de diensten, maar ook de projectmethodiek, het kennisniveau, mate van succesmanagement en beheersbare kosten zijn essentieel voor de uitvoering van uw communicatiebeleid en positionering van uw organisatie.

BEHEREN
Het correct inkopen is slechts voorbereiden. Te vaak wordt het daarna ‘losgelaten’ en gaat het in de overdracht of in de uitvoering helemaal mis. Verwachtingen, communicatie en het managen van een raamovereenkomst zijn cruciaal om het vooraf beoogde resultaat te bereiken.

Samen met de consultants van BiC kunt u er wel een succesvol project van maken.
Wilt u ook uw (juridische en operationele) risico’s minimaliseren? Zoekt u ook die maximale flexibiliteit en maximale aansluiting bij online ontwikkelingen van uw doelgroepen? Vindt u kwaliteit ook belangrijker dan prijs? Maak dan kennis met onze consultants voor een professionele en duurzame samenwerking!

WERKVELDEN
Fotografie, DTP, online en offline vormgeving, realisatie nieuwe websites, SEO/SEA, social media, marketing (online en offline), Sitecore, Brandportal, huisstijlbewaking.

Back To Top