skip to Main Content
DESKUNDIG ADVIES ORGANISEREN, INKOPEN EN BEHEREN VAN ONLINE COMMUNICATIE
VOOR HET ONDERWIJS EN LOKALE OVERHEDEN

 

ORGANISEREN
Online communicatie neemt steeds belangrijkere vormen aan en er gaat steeds meer geld in om. Te vaak blijkt dat geselecteerde bedrijven niet of niet meer aansluiten bij de snel veranderende vraag naar online oplossingen. Dit geldt ook voor de eigen studio, volgt deze de ontwikkelingen nog wel voldoende? Wilt u uw eigen studio insourcen, outsourcen of professionaliseren? Vraag onze senior consultant naar wat wij voor u kunnen betekenen!

INKOPEN EN AANBESTEDEN
Het inkopen en aanbesteden van online communicatie is een gespecialiseerd vakgebied. BiC is in 1998 al begonnen met de eerste aanbestedingen voor het onderwijs en lokale overheid. Deze jarenlange expertise is voor u beschikbaar bij de zoektocht naar een online specialist! Onze aanbestedingsmethodiek is erg succesvol gebleken!!

BEHEREN
Het correct inkopen is slechts voorbereiden. Te vaak wordt het daarna ‘losgelaten’ en gaat het of in de overdracht of in de uitvoering helemaal mis. Verwachtingen, communicatie en het managen van een raamovereenkomst zijn cruciaal om het vooraf beoogde resultaat te bereiken. Samen met de consultants van BiC kunt u er wel een succesvol project van maken.
Wilt u ook uw (juridische en operationele) risico’s minimaliseren? Zoekt u ook die maximale flexibiliteit en maximale aansluiting bij de ontwikkelingen van en behoefte aan afdrukken? Vindt u kwaliteit ook belangrijker dan prijs? Maak dan kennis met onze consultants voor een professionele en duurzame samenwerking!

WERKVELDEN
Websites, Sitecore, Brandportal, intranet, web-to-print, Apps, workflow applicaties, API en combinatie met het traditioneel verzenden via de post!

Back To Top