skip to Main Content

DESKUNDIG ADVIES ORGANISEREN, INKOPEN EN BEHEREN VAN ACCOUNTANCY EN FINANCE
VOOR HET ONDERWIJS EN LOKALE OVERHEDEN


Voor de volgende organisaties hebben wij inmiddels inkopen/aanbestedingen accountantsdiensten mogen uitvoeren:
Nyenrode, SVOL, Regio College, gemeente Lochem, Gooise Scholen Federatie, AERES, SCOH.

ORGANISEREN
Op welke wijze kan uw administratieve organisatie en (interim) controle optimaal aansluiten bij de behoefte van uw bestuur en raad van toezicht? Loopt uw contract met uw accountant binnenkort af of moet u aanbesteden?

INKOPEN EN AANBESTEDEN
Het inkopen van accountantsdiensten kent een hoog afbreukrisico voor uw financiële organisatie, uw bestuur en de raad van toezicht. Niet alleen de kwaliteit van de operationele en tactische uitvoering, maar ook de adviesfunctie, teamsamenstelling, de aanpak, het niveau van de medewerkers en daarbij behorende (stijgende) kosten zijn essentieel. De veranderende wetgeving en richtlijnen vanuit het ministerie vereisen de juiste selectie van een partner.

BEHEREN
Het correct inkopen is slechts voorbereiden, daarna wordt het contract te vaak ‘losgelaten’ en gaat het in de overdracht of in de uitvoering helemaal mis. Verwachtingen, communicatie en het managen van een raamovereenkomst zijn cruciaal om het vooraf beoogde resultaat te bereiken. Samen met de consultants van BiC kunt u er wel een succesvol project van maken.
Wilt u ook uw (juridische en operationele) risico’s minimaliseren? Zoekt u ook die maximale flexibiliteit en maximale aansluiting bij de ontwikkelingen? Vindt u kwaliteit ook belangrijker dan prijs? Maak dan kennis met onze consultants voor een professionele en duurzame samenwerking!

WERKVELDEN
Accountantsdiensten, inrichting zaaksystemen, inhuur financiële professionals, verzekeringen, leasing.

Back To Top