skip to Main Content

Europese aanbesteding inhuur personeel SVOL

  • 04/04/2018

De Europese aanbesteding inhuur personeel voor SVOL zit in de afrondende fase, inmiddels heeft de voorlopige gunning plaatsgevonden en kan de ondertekening van de raamovereenkomst gaan plaatsvinden. Binnenkort volgt (na definitieve gunning) de publicatie op Tenderned.  

Lees Meer

Nieuwe MFP’s voor de provincie Gelderland

  • 04/04/2018

Met de aankondiging van een opdracht op Negometrix is de Europese aanbesteding #mfp's voor de provincie Gelderland van start gegaan! BiC heeft de provincie weer mogen adviseren over de inrichting, gunningcriteria en kwaliteitsaspecten.  

Lees Meer

MFP’s

  • 23/03/2018

Met de publicaties op Tenderned zijn deze week wederom twee nieuwe Europese #aanbestedingen #MFP’s van start gegaan. Aanbieders van MFP’s maken hiermee kans op overheidsopdrachten bij ROC de Leijgraaf en de gemeente Berkelland!      

Lees Meer

Europese aanbesteding MFP’s Trinitas College

  • 08/03/2018

De inhoudelijke en juridische begeleiding van de tweede generatie Europese aanbesteding MFP's/ repromachines van Trinitas uit Heerhugowaard zal ook weer door BiC worden uitgevoerd. Een mooie kans voor zowel het MKB als bekende grote aanbieders op deze overheidsopdracht.  

Lees Meer

BEKENDMAKINGEN

  • 27/02/2018

Deze week mogen wij namens verschillende opdrachtgevers bekendmakingen verzorgen, waarna de bezwaartermijnen en verificatiefases gaan beginnen; AERES Europese aanbesteding drukwerk SCOH Europese aanbesteding MFP's SVOL Europese aanbesteding inhuur personeel    

Lees Meer

Lokale overheid; nieuwe BiC adviesopdrachten

  • 28/01/2018

Afgelopen week hebben we weer twee mooie adviesopdrachten ontvangen voor MFP/repromachines aanbestedingen; de gemeente Berkelland en de gemeente Eindhoven.  Parallel werken wij inmiddels weer met de gemeente Zoetermeer samen in de voorbereiding voor de aanbesteding reprografische leveringen.

Lees Meer

A+A=?

  • 24/01/2018

In februari 2018 gaan wij ons team versterken met twee nieuwe talenten, zowel Astrid als Adam worden onze nieuwe collega's! Veel succes en van harte WELKOM!

Lees Meer
Back To Top