skip to Main Content
werk samen met onze imaging specialisten!
mfp

Uw inkoop/aanbesteding begint samen met de consultants van BiC. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u als geen ander adviseren! Modulair bieden wij:

INHOUD WORKSHOP
Tijdens deze workshop bespreken wij de ontwikkelingen van afdrukken in uw organisatie, vergelijkbare organisaties en printerleveranciers. Relevante onderwerpen zijn hierbij:

  • relevante marktontwikkelingen
  • juridische perikelen
  • aanbestedingsvormen
  • ultieme gunningcriteria (gunnen op waarde)
  • plan van aanpak
  • etc.

Deze waardevolle workshop is een eerste stap naar een aanbestedingstrategie. Gedurende 3 uur (op uw locatie) zullen wij u updaten over de printermarkt.

ORGANISEREN
Voordat u de aanbesteding-strategie kunt opstellen zal het afdrukbeleid duidelijk moeten zijn. BiC consultants helpen u bij het onderzoeken, analyseren en opstellen van een strategie, op basis van meerdere oplossingsrichtingen.

INKOPEN EN AANBESTEDEN
In hele diverse vormen en rollen adviseren en begeleiden wij het onderwijs en lokale overheid van een inkooptraject of aanbesteding van printers/MFP’s en repromachines. De rolverdeling stemmen wij eerst af, voordat wij van start gaan.

BEHEREN
Nadat de gunning heeft plaatsgevonden kunnen wij u begeleiden bij de implementatie en het contractbeheer. Helaas blijkt dat er na gunning veel te vaak afgeweken wordt van de SLA/contractafspraken. BiC blijft partijen verbinden, maar wel op basis van helder geformuleerde afspraken.

SUCCESMANAGEMENT
Het succes van een contract is pas zichtbaar als beide partijen het belang van meerwaarde en ontwikkeling in zien. Partnership eindigt niet bij contractbeheer, daar begint het zelfs.

meer info?

058-2132227
info@bic-bv.nl

Waarom samenwerken met BiC en niet met een ander adviesbureau?

Eenvoudig: Onze consultants zijn het meest vakinhoudelijk ervaren met het ¬†aanbesteden van printers en MFP’s, printers, grootformaat, printmanagement, web2print en de repro. Daarnaast beschikken wij over een hoog juridisch kennisniveau en die combinatie maakt ons uniek!

Er zijn adviseurs die op basis van no-cure-no-pay werken, wij niet.
Er zijn adviseurs die ook voor printerleveranciers werken of een eigen reprografische oplossing bieden, wij niet.

BiC is volstrekt onafhankelijk, zowel in haar relaties als in de eigen uitvoering. Onze adviezen zijn de beste voor UW organisatie in plaats van voor onszelf.

Back To Top