25 jaar BiC logo

(Europese) aanbestedingen

Aanbesteding

Consultancy

Overweegt u een uitbesteding/outsourcing van: reprografie, postkamer, DTP/studio, traffic, catering, schoonmaak, beveiliging, administratieve diensten en ict diensten?

De (her)overweging om facilitaire diensten in eigen beheer voort te zetten (of juist uit te besteden), staan bij veel organisaties hoog op de agenda. Nog nooit eerder hebben wij zoveel aanvragen voor sourcing advies ontvangen. Veel overnames leiden niet tot het gewenste resultaat en eindigen in een grote mate van ontevredenheid. Een uitbesteding/ outsourcing is een vorm van bedrijfsovername en vraagt zeer specialistische kennis.

In 1998 zijn wij als organisatieadviesbureau begonnen en aanbestedingen kwamen nog niet veel voor. Ieder jaar mogen wij enkele, soms zeer ingewikkelde, sourcingsvraagstukken begeleiden. Vanuit objectieve uitgangspunten (kwaliteit, kosten, klantgerichtheid en beheersbaarheid) benaderen wij een sourcingsvraagstuk.

Bic_Laptop_1
bic-consultancy (1)

Wij bieden gedegen, pragmatische en realistische adviezen. Een sourcing advies vereist gespecialiseerde kennis van zowel het vakgebied als de markt, verschillende rechtsgebieden en bedrijfseconomische vraagstukken. Onze principaal consultant kan uw bestuur, de MR/GMR of OR en de directie voorzien van bondige, onderbouwde, betaalbare en heldere adviezen waar u gelijk mee verder kunt. Geen rapportages waar geen mens een touw aan vast kan knopen of waar veel ‘open einden’ in zitten. Tijdens een intakegesprek met onze principal consultant zal u al snel duidelijk worden dat onze kennis van enorme meerwaarde bij uw vraagstukken zal zijn. 

Wacht dan niet langer en haal onze kennis en ervaring in huis

Vrijblijvend adviesgesprek​
of offerte?​

Telefoon

+31 (0)58 213 22 27

Email

info@bic-bv.nl

Adres

Druifstreek 72, 8911 LH Leeuwarden

Of stuur een bericht

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Back To Top