(Europese) aanbestedingen

Aanbestedingen

Inkopen

Inkopen is verbinden!

Als opdrachtgever wil je een duurzame relatie aangaan. Daar wordt haar organisatie sterker en beter van. Dit moet gerealiseerd worden binnen niet altijd buigzame regels van de aanbestedingswet en eigen inkoopbeleid. Hier zijn twee partijen voor nodig die de wil hebben om te innoveren, te verbeteren en elkaar tevreden te houden. Naast duidelijke uitgangspunten over verwachtingen en beoogde resultaten, is er ruimte nodig voor verbinding

Inkoopadviesbureau BiC heeft een uniek concept ontwikkeld: de dynamische verificatie. Een model waarbij er eerst een samenwerking tot stand komt en pas daarna zal er een overeenkomst getekend worden. Deze blauwdruk realiseert vervolgens een maximale garantie voor een wederzijdse tevredenheid. Dit is in het belang van de opdrachtnemer en opdrachtgever!

Binnen een B-PKV aanbesteding is dit DE ultieme vorm van het werken aan duurzame relaties. Inmiddels hebben wij bijzonder positieve ervaringen opgedaan met aanbestedingen drukwerk, uitzendkrachten, telefonie, ICT hardware, audiovisuele middelen, dakonderhoud, groenvoorziening, beveiliging, schoonmaak, E&W, warme dranken etc.

Het is even schakelen voor partijen, maar na afloop geven partijen vooral aan als feedback: “Het was even wennen; het anders organiseren van een implementatie, maar eigenlijk zou iedere aanbestedende dienst dit moeten doen.”

Inkoop en aanbesteden op projectbasis

Vrijblijvend adviesgesprek​
of offerte?​

Telefoon

+31 (0)58 213 22 27

Email

info@bic-bv.nl

Adres

Druifstreek 72, 8911 LH Leeuwarden

Of stuur een bericht

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.