25 jaar BiC logo

Al veel organisaties in het onderwijs en lokale overheid hebben een beroep gedaan op onze kennis, ervaring en vaardigheden inzake inkopen en aanbesteden accountantsdiensten. Ieder project blijkt maatwerk te zijn, maar uiteindelijk wil iedere opdrachtgever het juiste kantoor verbinden aan de organisatie, de Raad van Toezicht of de gemeenteraad. De meeste projecten resulteren in een nog hogere kwaliteit betreffende de interim controle, de werkzaamheden van de jaarrekening en adviezen en dat tegen een veel lagere prijs, ondanks dat de regels m.b.t. de controle en het jaarverslag alleen maar toenemen.

Daarnaast zien wij een enorme verschuiving van het type (omvang/aard) kantoor en een scheiding van controle en advies. BiC kan uw aanbestedingsteam (Raad van Toezicht/CvB/GR/B&W/Controller/wethouder) als geen ander adviseren en de aanbesteding desgewenst als penvoerder en procesbegeleider begeleiden. De door ons begeleide projecten zijn als zeer succesvol beoordeeld, niet alleen door onze opdrachtgevers maar ook door inschrijvende partijen. Aanbestedingen accountantsdiensten hebben wij onder andere mogen begeleiden bij Nyenrode, ROC Regio College, AERES-groep, gemeente Lochem, SVOL, Gooise Scholen Federatie, etc. Wilt u ook succesvol deze aanbesteding afronden? Vraag dan eens om een vrijblijvend gesprek aan om uw vragen door te nemen. BiC adviseert niet alleen op uw locatie maar ook steeds meer online via bijvoorbeeld MS-Teams. Dat is pas doelmatig, duurzaam en dynamisch!

Als u aanvullend de personeelsadministratie (of diensten) of financiële administratie (of diensten) gaat aanbesteden treft u ook daarvoor bij ons de juiste expertise. Wij zijn vooral uw klankbord en adviseur!

 

 

 

Back To Top