25 jaar BiC logo
[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

BEHEREN, ZELF DOEN OF UITBESTEDEN?

De IMPLEMENTATIE is de eerste stap naar een succesvolle samenwerking. Als deze fase al niet conform de aanbestedingsdocumenten en doelstellingen wordt uitgevoerd, zal het managen van de overeenkomst ook erg lastig worden. BiC heeft veel ervaring met complexe implementaties van diensten en leveringen, zoals bijvoorbeeld het uitrollen van een printerpark, het opstarten van uitbestedingen van reprografie of DTP, het implementeren van WEB-BASED-oplossingenen websites en hetuitrollen van audiovisuelemiddelen. Vraag onze consultant naar een offerte op maat en de meerwaarde van onze begeleiding!

CONTRACTMANAGEMENT is een must, stop de overeenkomst niet in de kast om er nooit meer naar te kijken! De kans op ontevredenheid, hoge kosten en een ongewenste wezenlijke wijziging is dan heel groot. U kunt ervoor kiezen om uw contractmanagement geheel of gedeeltelijk aan BiC uit te besteden en dat al vanaf 50 euro per maand! Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

 • Toetsen rechtmatigheid van aanpassingen;
 • Periodieke kwaliteitscontroles/audits/SLA-management;
 • Factuurcontroles per kwartaal;
 • Klanttevredenheidsonderzoek (online);
 • Signaleren einde looptijd overeenkomst, verlengingen, opstarten nieuwe aanbestedingsprocedure;
 • Voeren van evaluatiegesprekken;

En dit alles preventief in plaats van correctief.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Wilt u meer uit uw contract halen? Schakel dan aanvullend onze module SUCCESMANAGEMENT in! Het samenwerken met uw zakelijke relatie hoeft niet te stoppen na het sluiten van de overeenkomst. Beide partijen hebben baat bij het succesvoller maken van de wederzijdse relatie. Bij BiC integreren wij professionele services, trainingen en innovatie om een organisatie sterker, concurrerender en gezonder te maken!

Wij streven naar:

 • een hogere tevredenheid over uw leverancier;
 • een beter rendement;
 • meer innovatie;
 • meer kennisdeling;
 • invulling geven aan het MVO beleid;
 • een duurzamere samenwerking en hogere CO2 reductie.

Vanuit de grondbeginselen van gunnen op waarde is het van grote betekenis om gebruik te maken van de meerwaarde van uw leverancier. Deze meerwaarde blijft te vaak gecentraliseerd bekend, waardoor ditniet wordt omgezet naar concrete acties in de organisatie. Succesmanagement bieden wij aan als aanvulling op onze module contractmanagement. Wij stemmen vooraf de te bereiken doelstellingen met u en uw leverancier af, daarna managen wij de samenwerking. Iedere leverancier heeft belang bij succes, maar uw organisatie nog meer. Denk anders, denk in succes!

Bel voor meer informatieof het aanvragen van een offerte met een van onze consultants: 058 213 22 27[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_row_inner el_class=”b-info-columns-holder” css=”.vc_custom_1599120528417{padding-top: 60px !important;}”][vc_column_inner width=”1/3″][bsf-info-box icon=”Defaults-location-arrow” icon_size=”32″ title=”bezoek BIC” pos=”top”]Druifstreek 72 8911 LH Leeuwarden
KVK Leeuwarden: 01082211
BTW nr.: 8099.25.643.B01.4080[/bsf-info-box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][bsf-info-box icon=”Defaults-phone” icon_size=”32″ title=”BEL BiC” pos=”top”]+31 (0)58 213 22 27[/bsf-info-box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][bsf-info-box icon=”Defaults-envelope-o” icon_size=”32″ title=”MAIL BIC” pos=”top”]info@bic-bv.nl[/bsf-info-box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Back To Top