[vc_row][vc_column width=”2/3″][vcex_heading text=””][vc_column_text]Bij een (Europese) aanbesteding van reprografische diensten is er behoefte aan een geheel ander niveau van advies. Enkele printeradviseurs onderschatten de complexiteit van reprografische diensten, hierdoor gaat het vaak fout. Allereerst is vakinhoudelijke kennis onontbeerlijk om in de voorbereidingen naar een aanbesteding de juiste adviezen te kunnen geven. Daarnaast is relevante kennis van bestuursrecht, arbeidsrecht, wet markt en overheid en uiteraard de aanbestedingswet noodzakelijk.

Alleen bij BiC komen deze werelden samen, nergens anders treft u consultancy op dit niveau aan. Het ‘BiC zes stappenplan’ helpt organisaties en instellingen naar het hoogst haalbare, het beste advies voor uw specifieke situatie! Hier ligt een enorme toegevoegde waarde, niet alleen ten opzichte van welk adviesbureau, maar vooral voor uw eigen organisatie. Veelvuldig komen wij overeenkomsten tegen die bij een tweede of derde generatie dienstverlening tot enorme problemen leiden. BiC consultants moeten vaak (te laat) adviseren over oplossingsrichtingen. Niet zelden moet onze opdrachtgever dan opschakelen naar ons allerhoogste adviesniveau.

Betrek onze specialisten zo vroeg mogelijk bij uw vraagstukken, vraag eens om een kennismakingsgesprek en u bent in no-time overtuigd van onze advieskracht. Trap niet in de valkuilen van uw dienstverlener maar laat u ONAFHANKELIJK adviseren.

Vraag om een adviesgesprek, bel ons op 058-2132227 of e-mail naar info@bic-bv.nl.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”30px”][vc_single_image image=”9316″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_widget_sidebar sidebar_id=”pages_sidebar”][/vc_column][/vc_row]