skip to Main Content

JURIDISCH ADVIES INKOPEN EN AANBESTEDN
VOOR HET ONDERWIJS EN LOKALE OVERHEDEN

Voor organisaties is het op de juiste wijze inkopen van (online)communicatie, vormgeving en fotografie steeds belangrijker aan het worden. Voor onderwijsorganisaties is het van belang om nieuwe leerlingen, studenten en medewerkers te verleiden om zich bij hun aan te sluiten. Een gemeentelijke organisatie heeft naast een informerende taak ook een verleidende doelstelling (werven van meer inwoners en bedrijven).  Te vaak worden bij dergelijke aanbestedingen verkeerde uitgangspunten gekozen waardoor er een flinke mismatch ontstaat met alle gevolgen van dien!
Het inkopen van creatieve diensten, ontwerpen van de website, communicatie adviezen, brandsoftware en marketingadviezen kent een hoog afbreukrisico voor uw organisatie als er verkeerde keuzes gemaakt worden. Niet alleen de kwaliteit van de diensten, maar ook de projectmethodiek, het kennisniveau, mate van succesmanagement en beheersbare kosten zijn essentieel voor de uitvoering van uw communicatiebeleid en positionering van uw organisatie.

Wij begeleiden niet alleen de voorbereidingsfase, maar voorzien u van alle relevante marktontwikkelingen, juridisch advies en kunnen desgewenst als penvoerder uw aanbesteding verder uitvoeren.

ORGANISATIEADVIES?
Weet u nog niet of uw dergelijke diensten in eigen beheer wilt uitvoeren, of niet? Op welke wijze kan uw eigen studio of externe vormgever / fotograaf / communicatiebureau optimaal aansluiten bij de communicatiebehoefte van uw organisatie? Overweegt u een outsourcing of juist een insourcing van uw studio en traffic? Met 20 jaar organisatieadvies ervaring kunnen wij u in deze overwegingen als geen ander ondersteunen.

Samen met de consultants van BiC maakt u er een succesvol project van!
Wilt u ook uw (juridische en operationele) risico’s minimaliseren?  Vindt u kwaliteit ook belangrijker dan prijs? Maak dan kennis met onze consultants voor een professionele en duurzame samenwerking!

WERKVELDEN
Fotografie, DTP, online en offline vormgeving, realisatie nieuwe websites, SEO/SEA, social media, marketing (online en offline), Sitecore, Brandportal, huisstijlbewaking.

Back To Top