skip to Main Content

INKOPEN EN AANBESTEDEN COMMUNICATIE 
VOOR HET ONDERWIJS EN LOKALE OVERHEDEN


Het op de juiste wijze inkopen van (online)communicatie, drukwerk, reprografie, brandportal, vormgeving en fotografie is voor organisaties steeds belangrijker aan het worden. Voor onderwijs-organisaties is het van belang om nieuwe leerlingen, studenten en medewerkers te verleiden om zich bij hun aan te sluiten. Een gemeentelijke organisatie heeft naast een informerende taak ook een verleidende doelstelling, zoals het werven van meer inwoners en bedrijven.  Te vaak worden bij dergelijke aanbestedingen verkeerde uitgangspunten gekozen waardoor er een flinke mismatch ontstaat met alle gevolgen van dien!
Het inkopen van creatieve diensten, zoals het ontwerpen van een website, communicatie-adviezen, brandsoftware en marketingadviezen, kent een hoog afbreukrisico voor uw organisatie indien er verkeerde keuzes gemaakt worden. Niet alleen de kwaliteit van de diensten, maar ook de projectmethodiek, het kennisniveau, de mate van succesmanagement en beheersbare kosten zijn essentieel voor de uitvoering van uw communicatiebeleid en het positioneren van uw organisatie.

Wij begeleiden niet alleen de voorbereidingsfase, maar voorzien u ook van informatie omtrent relevante marktontwikkelingen,juridisch advies en kunnen desgewenst als penvoerder uw aanbesteding verder uitvoeren.

ORGANISATIEADVIES?
Weet u nog niet of u creatievediensten in eigen beheer wilt uitvoeren? Zit u met vraagstukken als; op welke wijze kan een eigen studio of externe vormgever/fotograaf/communicatiebureau optimaal aansluiten bij de communicatiebehoefte van uw organisatie? Moet onze organisatieeen outsourcing of juist een insourcing van studio en traffic overwegen? Met ruim 20 jaar organisatieadvies ervaring kunnen wij u bij deze overwegingen als geen ander ondersteunen. Samen met de consultants van BiC kunt u er een succesvol project van maken! Dus wilt u uw (juridische en operationele) risico’s minimaliseren? En vindt u kwaliteit belangrijker dan prijs? Maak dan kennis met een van onze consultants voor een professionele en duurzame samenwerking!

WERKVELDEN
Fotografie, DTP, drukwerk, online en offline vormgeving, realisatie nieuwe websites, SEO/SEA, social media, marketing (online en offline), Sitecore, Brandportal, huisstijlbewaking.

Back To Top