[vc_row][vc_column][vc_column_text]DESKUNDIG ADVIES ORGANISEREN, INKOPEN EN BEHEREN VAN ICT, TELEFONIE
EN AUDIOVISUELE MIDDELEN VOOR HET ONDERWIJS EN LOKALE OVERHEDEN

ORGANISEREN
Op welke wijze (intern of extern) kan ICT en telefonie optimaal aansluiten bij de behoefte van uw organisatie? Loopt uw contract binnenkort af? Overweegt u een outsourcing of juist een insourcing?

INKOPEN EN AANBESTEDEN
Het inkopen van ICT diensten, telefonie, hardware, software, audiovisuelemiddelen en IT adviezen kent een hoog afbreukrisico voor uw organisatie. Een organisatie zonder moderne ICT en telefonie kan niet voldoende presteren. Hoe vaak schrijft de pers niet over mislukte ICT projecten en gaat er veel onderwijsgeld en belastinggeld verloren aan onnodige fouten?

BEHEREN
Het neerzetten van een juiste organisatie en het correct inkopen is slechts voorbereiden. Te vaak wordt het daarna ‘losgelaten’ en gaat het in de overdracht of in de uitvoering helemaal mis. Verwachtingen, communicatie en het managen van een overeenkomst zijn cruciaal om het vooraf beoogde resultaat te bereiken.
Samen met de consultants van BiC kunt u er wel een succesvol project van maken.
Wilt u ook uw (juridische en operationele) risico’s minimaliseren? Zoekt u ook die maximale flexibiliteit? Vindt u kwaliteit ook belangrijker dan prijs? Maak dan kennis met onze consultants voor een professionele en duurzame samenwerking!

WERKVELDEN
Zaaksystemen, telefooncentrale, mobiele en vaste licenties, workflow applicaties, financiële applicaties, ICT hardware (laptops, werkplekken, servers), audiovisuele middelen, inrichten DTP studio, sjabloonsoftware, websites, Sitecore, Brandportal.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]