25 jaar BiC logo
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

(ONLINE)  
WORKSHOP EUROPEES AANBESTEDEN

UITZENDKRACHTEN
E-HRM of ARBO


 
Europees aanbesteden inhuur personeel, E-HRM en ARBO zijn een veel besproken en lastige thema’s. Het betreft niet alleen het inhuren van mensen, een optimale E-HRM omgeving en het beschikken over de juiste bedrijfsarts/ verzuimconsulent. Het bepalen van een richting die uw organisatie gaat bewandelen om doelstellingen te behalen is de start van een aanbesteding.
 
Partnerschap met 1 dienstverlener, of juist niet? Wat zijn ervaringen van andere organisaties en hoe ‘beweegt’ de markt momenteel. Welke invloed heeft de DBA/WAB op inhuur, een schaarste aan bedrijfsartsen en een beperkte E-HRM mededinging?
 
In de huidige tijd waarin we te maken hebben met de ‘war of talent’, het vraagstuk vitaliteit, out of the box denken door allerlei overheidsmaatregelen en online ontwikkelingen vraagt naar partnerschap met leveranciers. Samen sterker worden, anders denken en samenwerken staat steeds vaker centraal in de behoefte. Maar hoe ga je dat nu goed aanbesteden?
 
BiC heeft al vele collega’s van u uitstekend geadviseerd en begeleid bij spraakmakende aanbestedingen inhuur personeel, E-HRM en ARBO diensten. De scope per project verschilt enorm, de behoefte nog meer! Dat maakt ons werk nu juist zo leuk, maatwerk in plaats van plak-adviezen.
 
Vraagstukken omtrent HRM hebben vaak betrekking op:
 • inhuur van ZZP, do’s and dont’s
 • is een Broker-rol (inhuurdesk) de juiste oplossing?
 • schaarste van goed en flexibel (onderwijsgevend) personeel (hoe krijgen we de klas  weer snel up and running?)
 • onderwijs ondersteunend personeel
 • ICT-medewerkers
 • partnerschap met andere aanbieders
 • hoe houden we mensen vitaal en tevreden?
 • in welke gaat verzuimpreventie een rol in de arbodiensten nadrukkelijker een rol spelen?
 • hoe selecteer ik de juiste bedrijfsarts of arbodienst?
 • hoe optimaliseer je een salaris en personeel administratie?
 • hoe ziet de mededinging er momenteel uit?

Wat is hiervoor de beste methodiek? Aanbesteden in percelen, een DAS, een mini-competitie, 1 opdrachtnemer of een broker? Vanuit verschillende eigen marktonderzoeken en ervaringen met vergelijkbare aanbestedingen kunnen wij u informeren over de modellen en de voordelen en nadelen daarvan. We beschikken over ruim 22 jaar kennis en ervaring op het gebied van inkopen en aanbesteden én hebben vakinhoudelijke kennis m.b.t. personeelszaken, we denken dus graag met u mee, maar u maakt altijd uw eigen keuze!

Staat u een uitdagende aanbesteding inhuur personeel te wachten waar u advies of begeleiding bij kan gebruiken? Neem dan contact op met een van onze consultants voor een offerte op maat of een kennismaking. Bel naar 058-2132227 of mail naar info@bic-bv.nl.

 
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_separator][/vc_column][/vc_row]
Back To Top