skip to Main Content
INKOPEN EN AANBESTEDEN
VOOR HET ONDERWIJS EN LOKALE OVERHEDEN

 

BiC heeft met spraakmakende aanbestedingen collega’s van u uitstekend geadviseerd en begeleid bij aanbestedingen inhuur personeel en accountantsdiensten. Moet u nu ook het Leerling Informatie Systeem aanbesteden of uw contract met RAET aanbesteden? Bovenstaande kritische processen verdienen vakinhoudelijke adviezen!

AANBESTEDEN INHUUR PERSONEEL

De scope per project verschil enorm, de behoefte nog meer! Dat maakt ons werk nu juist zo leuk, maatwerk in plaats van plak-adviezen. Vraagstukken hebben vaak betrekking op;

  • onderwijsgevend personeel (hoe krijgen we snel de klas weer up and running?)
  • onderwijs ondersteunend personeel
  • ICT-medewerkers/ programmeurs
  • facilitaire medewerkers
  • managers/ adviseurs
  • stafmedewerkers
  • ZZP
  • Payrolling
  • overig personeel

Wat is hiervoor de beste methodiek? Aanbesteden in percelen, een DAS, een mini-competitie, 1 opdrachtnemer of een broker? Uit verschillende eigen marktonderzoeken en ervaringen met vergelijkbare aanbestedingen kunnen wij u informeren over de modellen, voordelen en nadelen. Wanneer kunt u gebruik maken van de specifieke diensten? U maakt altijd uw eigen keuze!

AANBESTEDEN ACCOUNTANTSDIENSTEN

Als specialist op het gebied van inkopen en aanbesteden van ACCOUNTANTSDIENSTEN hebben wij onze meerwaarde in het onderwijs en bij de lokale overheid inmiddels ruimschoots aangetoond. Ieder project blijkt maatwerk te zijn, maar uiteindelijk wil iedere opdrachtgever het juiste kantoor verbinden aan de organisatie, Raad van Toezicht en gemeenteraad. De meeste projecten resulteren in een nog hogere kwaliteit tegen een veel lagere prijs, ondanks dat de regels m.b.t. de controle en het jaarverslag alleen maar toenemen.

Daarnaast zien wij een enorme verschuiving van het type (omvang/aard) kantoor en een scheiding van controle en advies. BiC kan uw aanbestedingsteam (Raad van Toezicht/CvB/GR/B&W/Controller/wethouder) als geen ander adviseren en de aanbesteding desgewenst als penvoerder en procesbegeleider begeleiden. De door ons begeleide projecten zijn als zeer succesvol  beoordeeld, niet alleen door onze opdrachtgevers maar ook door inschrijvende partijen.

Aanbestedingen accountantsdiensten hebben wij onder andere mogen begeleiden bij Nyenrode, ROC Regio College, AERES groep, gemeente Lochem, SVOL, GSF etc. Wilt u ook succesvol deze aanbesteding afronden? Vraag dan eens om een vrijblijvend gesprek aan om uw vragen door te nemen. BiC adviseert niet alleen op uw locatie maar ook steeds meer online via bijvoorbeeld MS-Teams. Dat is pas doelmatig, duurzaam en dynamisch!

Als u aanvullend de personeelsadministratie (of diensten) of financiële administratie (of diensten) gaat aanbesteden treft u ook daarvoor bij ons de juiste expertise. Wij zijn hierbij niet alleen procesbegeleider maar vooral klankbord en adviseur!

AANBESTEDEN LEERLING INFORMATIE SYSTEMEN
Een zeer risicovol project is het aanbesteden van een leerling informatie systeem. Veel processen zijn verbonden met LIS en als hierbij iets mis gaat raakt dat processen over de gehele onderwijsorganisatie! Wilt u meer weten over onze expertise hierin, neem dan gerust contact op en wij zullen u overtuigen van onze meerwaarde.

Back To Top