25 jaar BiC logo
[vc_row][vc_column][vc_column_text]

JURIDISCH INKOOPADVIES


Rechtmatig inkopen stopt niet bij het voorkomen van een rechtszaak of het tevreden houden van de accountant, het begint met de juiste strategie gekoppeld aan wat de organisatie de komende jaren nodig heeft (kwantiteit en kwalitatief). Rechtmatig inkopen is een vak, maar ook een beheersvraagstuk na ondertekening van een overeenkomst. Is het beheer en succesvol maken van een overeenkomst alleen maar in de organisatie belegd? Dan is het risico van een wezenlijke wijziging aanzienlijk aangezien je niet van managers en medewerkers mag verwachten dat zij de regelgeving en uitvoering inhoudelijk beheersen. Zij kijken naar het belang van de interne processen, logisch.
BiC heeft met ruim 20 jaar advieservaring voor u enkele modellen ‘succesmanagement’ en ‘contractmanagement’ ontwikkeld. Afhankelijk van de aard van de overeenkomst en marktsegment bieden wij maatwerk, om grip te houden op rechtmatige inkoop en kwaliteit van de opdrachtnemer. Dan gaan wij zeker niet alleen op het contract zitten maar vooral inzetten op een versterking van de relatie tussen uw organisatie en de opdrachtnemer.

BiC adviseert bij;

  • het opstellen van inkoopbeleid, inkoopvoorwaarden en een handboek AO-IC voor de inkoop.
  • het beoordelen van aanbestedingsdocumenten (4-ogen principe).
    conflicten, klachten, audits.
  • contractbeheer en succesmanagement.
  • nieuwe vormen van aanbesteden zoals RCC en gunnen op waarde.
[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][/vc_column][vc_column][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]
Back To Top