skip to Main Content
ZELF DOEN OF UITBESTEDEN?

Een goed advies begint bij BiC!

Reprografie, postkamer, DTP/studio, traffic,  administratieve- en ICT-diensten 

De (her)overweging om facilitaire diensten in eigen beheer voort te zetten (of juist uit te besteden) staat bij veel organisaties hoog op de agenda. Nog nooit eerder hebben wij zoveel aanvragen voor sourcing-advies ontvangen. BiC adviseert al vanaf 1998 over de sourcing van de reprografie, postkamer, DTP /studio, traffic, administratieve- en ICT-diensten. Vanuit het kostenperspectief, het klantperspectief en het kwaliteitsperspectief benaderen wij de verschillende oplossingsrichtingen.

Doordat wij al ruim 20 jaar ervaring hebben met inbesteden, uitbesteden en outsourcen bieden wij gedegen, pragmatische en realistische adviezen. Een sourcing-advies vereist gespecialiseerde kennis van zowel het vakgebied als de markt, verschillende rechtsgebieden en bedrijfseconomische vraagstukken. Naast de wensen van de interne klant zijn de kwaliteit en de daarbij behorende kosten  de drie uitgangspunten van onze adviezen.  Tijdens een intakegesprek met onze senior consultant zal u al snel duidelijk worden dat onze kennis van enorme meerwaarde bij uw vraagstukken zal zijn. Een vrijblijvend intakegesprek aanvragen kan via: info@bic-bv.nl en uw aanvraag zullen wij vertrouwelijk verwerken.

ORGANISEREN, INKOPEN en BEHEREN, de adviesdriehoek van BiC!

Wij beginnen waar anderen stoppen. Wilt u uw inkoopbeleid actueel maken of laten schrijven of uw AO-IC voor de inkoop laten maken? Zoekt u beleid om de papierberg en CO2 uitstoot te minimaliseren? Overweegt u een afdeling uit te besteden? Wacht dan niet langer en haal onze kennis en ervaring in huis!

meetingg
Back To Top