[vc_row][vc_column][vc_column_text]Voor zover u het nog niet wist: de printer- en MFP markt is een ware vechtmarkt, zeker nu de afdrukvolumes in een hoog tempo afnemen. Hoe gaat u dan een duurzaam inkooptraject of een aanbesteding printers en MFP’s succesvol afronden? Laat u informeren door onze adviseurs over de mogelijkheden, dit kan ook als u de aanbesteding zoveel mogelijk zelf wilt uitvoeren. Wij werken in allerlei vormen samen met onze opdrachtgevers. Wij kunnen uw aanbestedingsdocument onderwerpen aan een functionele audit of aanvullend met een juridische audit.

Onze adviseurs stellen veelvuldig de ‘waarom-vraag’, denk ‘out-of-the-box, ‘denk groen”. Met regelmaat krijgen wij feedback van verschillende aanbieders die erkennen dat de zorgvuldigheid om de rechtmatigheid van onze opdrachtgevers te behartigen opvallend hoog is. Dat zegt veel over onze kwaliteit! Gedurende een persoonlijk eerste kennismaking zullen wij u al een eerste MFP-update geven, dan ziet u gelijk over welke onschatbare kennis wij beschikken. Kom met ons samenwerken!

DENK ANDERS!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vcex_heading text=””][vc_column_text]Wilt u liever uw gehele inkoopproject uitbesteden aan een deskundige?
U bepaalt zelf wanneer en in welke mate u gebruik wenst te maken van onze expertise. Laat u informeren over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van MFP’s (Multi Functionele Printers). Vraag naar de mogelijkheden van de inhouse workshop MFP & Printers of printmanagement & accounting. U krijgt van BiC niet een ‘marktupdate’ van een oude school, maar echt relevante en actuele informatie waarmee u direct aan de slag kunt. Wij hebben als geen ander in beeld welke grote verschillen er zitten tussen de bekende en minder bekende merken. De toegevoegde waarde, de afdrukkwaliteit, de scankwaliteit, de gebruikersvriendelijkheid, de netto productiviteit en service (waaronder nakoming van afspraken) verschilt enorm!

Laat u niet gek maken, vraag niet om een no-cure-no-pay advies maar om het beste advies. Wij hebben ruim 19 jaar inkoopervaring en zijn jaarlijks betrokken bij ruim 70 aanbestedingen. Wij bieden een no-nonsense aanpak waarbij wij uitsluitend UW belangen behartigen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”10404″][/vc_column][/vc_row]