25 jaar BiC logo

Aanbesteden

Accountantsdiensten

Veel organisaties in het onderwijs en bij de lokale overheid hebben een beroep gedaan op onze kennis, ervaring en vaardigheden bij het Europees aanbesteden van accountantsdiensten.

Ieder project blijkt maatwerk te zijn. Uiteindelijk wil iedere opdrachtgever het juiste kantoor verbinden aan de juiste organisatie. De meeste projecten resulteren in een nog hogere kwaliteit wat betreft de interim controle, de werkzaamheden van de jaarrekening en adviezen. En dat tegen een veel lagere prijs, ondanks dat de regels m.b.t. de controle en het jaarverslag alleen maar toenemen.

Daarnaast zien wij een enorme verschuiving van het type (omvang/aard) kantoor en een scheiding van controle en advies. BiC kan uw aanbestedingsteam (Raad van Toezicht/ CvB/ GR / B&W/ Controller/ wethouder) als geen ander adviseren en de aanbesteding desgewenst als penvoerder en procesbegeleider begeleiden. De door ons begeleide projecten zijn als zeer succesvol beoordeeld. Niet alleen door onze opdrachtgevers, maar ook door inschrijvende partijen.

Europese aanbesteden van accountantsdiensten hebben wij begeleid bij Nyenrode, ROC Regio College, AERES-groep, gemeente Lochem, gemeente Brummen, SVOL, Gooise Scholen Federatie, etc.

Wilt u ook succesvol deze aanbesteding afronden? Vraag dan een vrijblijvend gesprek aan om uw vragen door te nemen. BiC adviseert niet alleen op uw locatie, maar ook  online via bijvoorbeeld MS-Teams.

Als u aanvullend de personeelsadministratie (of diensten) of financiële administratie (of diensten) gaat aanbesteden, treft u ook daarvoor bij ons de juiste expertise. Wij zijn uw klankbord en adviseur!

 

 

 

aanbesteding accountantsdiensten

Vrijblijvend adviesgesprek​
of offerte?​

Telefoon

+31 (0)58 213 22 27

Email

info@bic-bv.nl

Adres

Druifstreek 72, 8911 LH Leeuwarden

stuur een bericht

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Back To Top