25 jaar BiC logo

Aanbesteden

Communicatiediensten

Het op de juiste wijze inkopen van (online)communicatie, drukwerk, reprografie, brandportal, vormgeving en fotografie is voor organisaties steeds belangrijker aan het worden.

Voor onderwijsorganisaties is het van belang om nieuwe leerlingen, studenten en medewerkers te verleiden om zich bij hun aan te sluiten. De impact op de bekostiging is enorm!

Een gemeentelijke organisatie heeft naast een informerende taak ook een verleidende doelstelling, zoals het werven van meer inwoners en bedrijven. Te vaak worden bij dergelijke aanbestedingen verkeerde uitgangspunten gekozen, waardoor er een flinke mismatch ontstaat met alle gevolgen van dien!

Het inkopen van creatieve diensten ( bijv. het ontwerpen van een website), communicatieadviezen, brandsoftware en marketingadviezen kent een hoog afbreukrisico voor uw organisatie indien er verkeerde keuzes gemaakt worden. Niet alleen de kwaliteit van de diensten, maar ook de projectmethodiek, het kennisniveau, de mate van succesmanagement en beheersbare kosten zijn essentieel voor de uitvoering van uw communicatiebeleid en het positioneren van uw organisatie.

Wij begeleiden niet alleen de voorbereidingsfase, maar voorzien u ook van informatie omtrent relevante marktontwikkelingen en juridisch advies. Wij kunnen, desgewenst, ook als penvoerder uw aanbesteding verder uitvoeren.

 

ORGANISATIEADVIES?


De volgende vraagstukken kunnen bij u voorbij komen:

-De creatieve diensten in eigen beheer uitvoeren of niet?

-Op welke wijze kan een eigen studio of externe vormgever/fotograaf/communicatiebureau optimaal aansluiten bij de communicatiebehoefte van uw organisatie?

-Moet onze organisatie een outsourcing, midsourcing of juist een insourcing van studio en traffic overwegen?

Met ruim 23 jaar organisatieadvies ervaring, kunnen wij u bij deze overwegingen als geen ander ondersteunen. Samen met de consultants van BiC kunt u er een succesvol project van maken!

Wilt u uw (juridische en operationele) risico’s minimaliseren? En vindt u kwaliteit belangrijker dan prijs? Maak dan kennis met een van onze consultants voor een professionele en duurzame samenwerking!

WERKVELDEN
Fotografie, DTP, drukwerk, online en offline vormgeving, realisatie nieuwe websites, SEO/SEA, social media, marketing (online en offline), Sitecore, Brandportal, huisstijlbewaking.

grafiemedia 2

Vrijblijvend adviesgesprek​
of offerte?​

Telefoon

+31 (0)58 213 22 27

Email

info@bic-bv.nl

Adres

Druifstreek 72, 8911 LH Leeuwarden

stuur een bericht

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Back To Top