25 jaar BiC logo

Aanbesteden

Marketingdiensten

(Online) marketing en social media staan bij de meeste van onze opdrachtgevers centraal in de vaststelling van een (nieuwe) propositie en groeiambities. Uitgaven aan online marketing en social media groeien explosief. Bijna niemand ontkomt er meer aan om dit (Europees) aan te moeten besteden. BiC helpt u daarbij!

In het onderwijs is jongerenmarketing van groot belang om de doelgroepen te begrijpen, te volgen en te binden. Een gemiste aanmelding is een gemiste bekostiging.

Marketing is een vak apart en meestal begeleiden wij hiervoor een meervoudig, onderhandse aanbesteding. Veel communicatiebureaus sluiten niet of onvoldoende (meer) aan bij de veranderde behoefte van onze opdrachtgevers. En als ze wel aansluiten, komt de vraag: hoe voorkom je dan te hoge ambities en verwachtingen? Dit is een serieus aandachtspunt om te voorkomen dat er een mismatch plaatvindt.

Marktonderzoeken, marketingadvies, jongerenmarketing en het loskoppelen van communicatiediensten zijn voor ons bekende thema’s. Te vaak zien wij aanbestedingen gepubliceerd worden waar allerlei definities door elkaar lopen. Hoe selecteer je dan het juiste bureau?

globe

Vrijblijvend adviesgesprek​
of offerte?​

Telefoon

+31 (0)58 213 22 27

Email

info@bic-bv.nl

Adres

Druifstreek 72, 8911 LH Leeuwarden

stuur een bericht

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Back To Top