25 jaar BiC logo

Aanbesteden

Printers/ MFP's

Een ingewikkeld vakgebied en specialisatie is het inkopen en aanbesteden van printers, MFP’s, printers, grootformaat printers en scanners en repromachines. Wij leggen in onze advisering de focus op wat uw organisatie wel en niet nodig heeft.

Het moment van een aanbesteding is een uitstekende gelegenheid om het printerpark opnieuw te bekijken. Zeker in de huidige tijd, waarin we meer digitaal werken, thuiswerken en circulair inkopen.

Onze deskundigheid zal u aangenaam verrassen en enthousiast maken om anders te denken en het beste materiaal uit de markt voor uw organisatie in te kopen! Koppelingen met diverse follow-me, scan- en betaalsystemen? Wij denken met u mee!

Vreemd genoeg legt geen enkel ander adviesbureau de focus op het eindproduct; namelijk de kwaliteit van de afdruk.

De afdrukkwaliteit neemt in een sterk toenemende mate af en dit is een zorgwekkende ontwikkeling!  Als diagrammen, kaarten, foto’s en logo’s onjuist of slecht afgedrukt worden, wat moet je dan met zo’n systeem? Als een leerkracht/docent of een ambtenaar geen normale afdrukken kan maken van lesmateriaal, rapportages of gebiedstekeningen, kunnen zij hun werk niet goed doen. Samen met uw inkoopteam belichten wij alle mogelijkheden om tot een goede aanbesteding te komen.

Naast het volledig begeleiden van een aanbesteding printers, bieden wij tevens een workshop aanbesteden printers. Onderwerpen in deze workshop zijn in ieder geval:

  • Relevante marktontwikkelingen waaronder afdrukkwaliteit, duurzaamheid en kosten;
  • Ontwikkeling follow-me en kaartssystemen;
  • Aanwezige mededinging;
  • Verdienmodellen, huur/koop of lease?
  • Juridische perikelen;
  • Aanbestedingsvormen;
  • Mogelijke gunningcriteria (gunnen op waarde);
  • Plan van aanpak;
  • Een realistische planning;
  • etc.

Deze waardevolle workshop is een eerste stap naar een aanbestedingsstrategie. Gedurende 3 uur zullen wij u op uw locatie updaten over de printermarkt en/of de grafische industrie. Als u het wenst, kunnen wij uw printercontract beheren of periodieke steekproeven op de kwaliteit uitvoeren.

Een vrijblijvende kennismaking zal u al snel overtuigen om onze kennis toe te voegen!

printer13

Vrijblijvend adviesgesprek​
of offerte?​

Telefoon

+31 (0)58 213 22 27

Email

info@bic-bv.nl

Adres

Druifstreek 72, 8911 LH Leeuwarden

stuur een bericht

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Back To Top