25 jaar BiC logo

Aanbesteden

Vormgeving en DTP

Het op de juiste wijze inkopen van (online)communicatie, vormgeving, drukwerk, reprografie, brandportal, DTP, tekstschijven en fotografie is voor organisaties steeds belangrijker aan het worden. Voor onderwijsorganisaties is het van belang dat nieuwe leerlingen, studenten en medewerkers zich bij hun organisatie aansluiten.

Een gemeentelijke organisatie heeft naast een informerende taak ook een verleidende doelstelling, zoals het werven van meer inwoners en bedrijven. Te vaak worden bij dergelijke aanbestedingen verkeerde uitgangspunten gekozen, waardoor er een flinke mismatch ontstaat met alle gevolgen van dien!

Wij begeleiden niet alleen de voorbereidingsfase, maar voorzien u ook van informatie omtrent relevante marktontwikkelingen, juridisch advies en kunnen desgewenst als penvoerder uw aanbesteding verder uitvoeren.

WERKVELDEN
Fotografie, DTP, drukwerk, online en offline vormgeving, realisatie nieuwe websites, SEO/SEA, social media, marketing (online en offline), Sitecore, Brandportal, huisstijlbewaking.

creativebic

Vrijblijvend adviesgesprek​
of offerte?​

Telefoon

+31 (0)58 213 22 27

Email

info@bic-bv.nl

Adres

Druifstreek 72, 8911 LH Leeuwarden

stuur een bericht

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Back To Top