[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text][/vc_column_text][vc_column_text font_family=”Raleway”]

Inkopen = verbinden, immers een opdrachtgever wil een duurzame relatie aangaan waar haar organisatie sterker en beter van kan worden. Dit moet gerealiseerd worden binnen niet altijd buigzame regels van de Aanbestedingswet en eigen inkoopbeleid. Dat bereik je niet zomaar, daar zijn twee partijen voor nodig die beide de wil hebben om te innoveren, te verbeteren en elkaar tevreden te houden. Naast duidelijke uitgangspunten over verwachtingen en beoogde resultaten is er ruimte nodig voor verbinding.

Inkoopadviesbureau BiC heeft een uniek concept ontwikkeld: de dynamische verificatie. Een model waarbij er eerst een samenwerking tot stand komt voordat er een overeenkomst getekend gaat worden. Deze blauwdruk realiseert vervolgens een maximale garantie voor een wederzijdse tevredenheid. Dit is in het belang van de opdrachtnemer en opdrachtgever!

Binnen een B-PKV aanbestedingen is dit DE ultieme vorm van het werken aan duurzame relaties. Inmiddels hebben wij bijzonder positieve ervaringen opgedaan met aanbestedingen drukwerk, uitzendkrachten, telefonie, ICT hardware, Audio Visuele middelen, dakonderhoud, groenvoorziening, beveiliging, schoonmaak, E&W, warme dranken etc. Het is even wennen voor partijen, maar na afloop geven partijen vooral aan als feed-back: het was even wennen, anders organiseren van een implementatie maar eigenlijk zou iedere aanbestedende dienst dit moeten doen!

De perfecte aanbesteding bereik je door samen te werken met onze adviseurs, een goede voorbereiding en een inhoudelijk sterk advies. Wij zijn specialist in onze vakgebieden en kunnen u naast de inkoopprocedure als geen ander helpen met inhoudelijke zaken. Is uw aanbesteding al crash-proof? Gaat u het wiel opnieuw uitvinden, onnodig veel tijd in een marktconsultatie steken of gewoon direct een adviseur van BiC aan tafel laten komen? BEL ONS OP 058-2132227 OF STUUR EEN E-MAIL NAAR INFO@BIC-BV.NL.

Al vanaf 1998 zijn wij als inkoopadviesbureau actief en wij werken voor onderwijs-, lokale overheid-, zorg- en corporate organisaties. Het advies bestaat uit een breed dienstenpakket; van het begeleiden van een inkoopproject of aanbestedingen, het leveren van juridische adviezen tot het begeleiden van de implementatie en het uitvoeren van contractmanagement en succesmanagement.


Wij hebben experts op het gebied van inkopen en aanbesteden inzake:

(FACILITAIRE) INKOOP:
ICT (ICT diensten, CLOUD diensten, werkplekken, laptops, outsourcing ICT, informatiebeveiliging, beheer)
LICENTIES
AUDIO VISUELE MIDDELEN
TELEFONIE (telefooncentrale, netwerken en mobiele telefonie)
ACCOUNTANTSDIENSTEN  (controle werkzaamheden, jaarwerk, adviezen)
BEGROTINGSOFTWARE
ZAAKSYSTEMEN (administratieve/ CRM inrichtingen)
KAART-/ BETAALMANAGEMENT (kassa’s/ vending/ toegang/ uitlenen/ printen) en KAARTLOZE SYSTEMEN
KANTOORARTIKELEN
PAPIER
SCHOOLMEUBILAIR
LOCKERS
KANTOORMEUBILAIR
BINASK MEUBILAIR
GROENVOORZIENING (beplanting, onderhoud, maaien/zaaien)
DAKONDERHOUD
E&W onderhoud en vervanging
KEURING ARBEIDSMIDDELEN
LIFTONDERHOUD
ZONWERINGEN
ONGEDIERTE PREVENTIE EN BESTRIJDING
LEERLING INFORMATIESYSTEEM
LEERMIDDELEN
SPORTINSTALLATIES
BEDRIJFSWAGENS (bestelwagens, vrachtwagens)
ELEKTRISCHE AUTO’s
BEVEILIGING (meldkamer/ observatie/ evenementen/ alarmdiensten)
SCHOONMAAK (binnen en buiten)
CATERING/ VOEDING/ KANTINEDIENSTEN
WARME DRANKEN
BUSREIZEN
INTERNATIONALE REIZEN
PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN/ BEDRIJFSKLEDING
AFVALVERWERKING

HRM INKOOP:
E-HRM PERSONEELS/ SALARIS ADMINISTRATIE
INHUUR (ONDERWIJS) PERSONEEL (uitzenden/ detacheringen en werving)
ARBO diensten/ BEDRIJFSARTS
WERVING- EN SELECTIEBUREAU
OPLEIDINGEN/ TALENTONTWIKKELING

IMAGING INKOOP:
PRINTING (printers, MFP’s, repromachines, reprodiensten, grootformaat, 3D printen)
POST EN LOGISTIEK (postcontract, workflow, interne post, postdiensten)
DRUKWERK (kantoordrukwerk, promotioneel drukwerk, magazines, rotatiedrukwerk)
PAPIER (bulkpapier)
WORKFLOW (web2print / e-pub, APPS)
BRANDPORTAL/ SITECORE
CREATIE  (scannen, DTP, creatieve vormgeving, Virtual Reality, traffic, fotografie, film, tekstschrijven)
ONLINE  (website beheer/hosting, webdesign, online marketing)
MARKETING EN COMMUNICATIE (communicatiemiddelen, marketing- en communicatiestrategie, online en offline)
AUDIO VISUELE MIDDELEN (schermen, foto/film camera’s, studio apparatuur, devices, Virtual Reality apparatuur)
SCANNEN (personeelsdossiers, archieven, formulieren)

Daarnaast voeren wij diverse aanbestedingen als procesbegeleider uit, stellen wij inkoopbeleid op en beschrijven daar waar nodig de AO-IC.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_separator][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row”][vc_column][vc_row_inner el_class=”b-info-columns-holder” css=”.vc_custom_1599121001528{padding-top: 60px !important;}”][vc_column_inner width=”1/3″][bsf-info-box icon=”Defaults-location-arrow” icon_size=”32″ title=”bezoek BIC” pos=”top”]Druifstreek 72 8911 LH Leeuwarden
KVK Leeuwarden: 01082211
BTW nr.: 8099.25.643.B01.4080[/bsf-info-box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][bsf-info-box icon=”Defaults-phone” icon_size=”32″ title=”BEL BiC” pos=”top”]+31 (0)58 213 22 27[/bsf-info-box][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][bsf-info-box icon=”Defaults-envelope-o” icon_size=”32″ title=”MAIL BIC” pos=”top”]info@bic-bv.nl[/bsf-info-box][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]