25 jaar BiC logo

vacature inkoopadviseur

Ben jij onze nieuwe inkoopadviseur en (toekomstige) aanbestedingsjurist?

Op korte termijn zijn wij op zoek naar een inkoopadviseur (24 tot 40 uur), die als consultant op projectbasis inkoop en Europese aanbestedingsprojecten voor ons mag uitvoeren.

Je werkt als adviseur aan allerlei projecten binnen het onderwijs en de lokale overheid. Hierbij kun je denken aan projecten binnen vakgebieden als schoonmaak, beveiliging, inhuur personeel, ICT, huisvesting, beveiliging, E&W, leermiddelen en busreizen. Met onze opdrachtgevers werken wij hybride: deels online en deels op  locatie. Dit is een mooie mix, waar wij met onze opdrachtgevers een goede balans in hebben gevonden. 

Wij bieden je leuk en veelzijdig werk met uitstekende arbeidsvoorwaarden. Geen dag en geen project is hetzelfde en dat maakt ons werk zo boeiend. Je zal zien dat je elke dag weer wat bijleert.

Wie zijn wij?

Wij zijn een compact adviesbureau met een enthousiast team. Wij geloven meer in het inkopen van kwaliteit, dan het doen van een inkoopkunstje door knip- en plakwerk.

En wie ben jij?

Je bent een enthousiaste inkoopadviseur met HBO werk- en denkniveau op het gebied van inkoop, aanbestedingsrecht en contractbeheer. Afhankelijk van je ervaring, stap je in met daarbij passende voorwaarden en opleidingsplan. Je werkt zelfstandig, maar ook samen met je collega’s. Je bent klantgericht, hebt oog voor de belangen en ontwikkelingen van onze opdrachtgevers en marktpartijen en weet die aan elkaar te verbinden. 

Je bent accuraat, representatief en kleurt altijd binnen de lijnen. Beheersing van Excel, MSTEAMS en Word is een pré. Tevens ben je in het bezit van een recente VOG voor het onderwijs en een geldig rijbewijs.

Ben je een junior, dan maken wij graag van jou een senior met een duidelijk stappenplan. Ben je al een senior, dan werken wij graag samen met je om je kennis verder te vergroten en je (voor zover dat nog nodig is) te maken tot een volwaardige aanbestedingsjurist.

Wil jij die nieuwe stap in je carrière maken? Informeer dan eens naar de mogelijkheden en kansen die wij je te bieden hebben!

Voor meer informatie kun je een e-mail sturen of mij gewoon even bellen op 058-2132227.

r.bennink@bic-bv.nl

https://www.linkedin.com/embed/feed/update/urn:li:share:6926840805735198722

vacature2021
Back To Top