HéT INKOOPADVIESBUREAU VOOR UW (EUROPESE) AANBESTEDING

ADVIES bij inkopen en aanbesteden

Vanaf 1998 adviseren wij op projectbasis het onderwijs en de lokale overheid bij inkopen en aanbestedingen om zo duurzaam en betaalbaar mogelijk het JUISTE uit de markt te verkrijgen. 

Duurzaam inkopen is niet alleen een loze definitie, maar een kernwaarde in onze advisering en bedrijfsvoering. Het gaat daarbij om bewuste keuzes die bijdragen aan een betere toekomst. Het begint met de vraag of er wel vervangen moet worden, of nog beter: kunnen we de consumptie niet verminderen (reduce)? Kan het contract niet verlengd worden? Iedere investering in middelen gaat gepaard met gebruik van grondstoffen en energie. Als er toch een inkoopbehoefte is, is hergebruik van bestaande middelen dan mogelijk (re-use)? En als dat niet mogelijk is, in welke mate kan er dan maximaal gebruik worden gemaakt van circulaire grondstoffen (recycle)? En tenslotte, in welk verwerkingskanaal komen de te vervangen middelen terecht?

Wij willen niet alleen groen denken, maar ook groen zijn! 

Zoekt u voor uw aanbesteding een ervaren en deskundige inkoopadviseur die u ECHT op weg helpt naar een goede en juridisch goed onderbouwde aanbesteding? Wilt u kwaliteit inkopen en een langdurige samenwerking aangaan met marktpartijen en toch de kosten beheersen? Wij doen het anders dan anderen!

Goed onderwijs verdient de juiste ondersteuning en de lokale overheid werkt het beste met de juiste faciliteiten. Daar ligt onze drive, onze uitdaging en werkplezier.

 Een voorbeeld is de door ons ontwikkelde unieke dynamische verificatie, de eerste stap naar volledige leveranciers/ klanttevredenheid en 100% rechtmatigheid. De afgelopen jaren zijn hier geweldige resultaten mee geboekt!

Jaren ervaring
0 +
Aanbestedingen begeleid
0 +
Tevreden klanten
0 +

ONZE EXPERTISE EN ERVARING

Wij hebben ondere andere opdrachten uitgevoerd bij

GSF

Direct samenwerken?

Neem dan nu

Contact op

Telefoon

+31 (0)58 213 22 27

Email

info@bic-bv.nl

Adres

Druifstreek 72, 8911 LH Leeuwarden

Of stuur een bericht

Deze site is beschermd door reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.

Nieuws